Widget Image

About Us

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit interese putate velit esse molestie consequat, vel illumen seu dolore eu feugiat.

Call: 1-888-000

Monday - Friday 8:00 - 21:00
Saturday 9:00 - 18:00
Adres: Pieter Cieterslaan 18, 9032 Wondelgem
Bel ons: 0472 78 59 57
Volg ons op Facebook

Schilderwerken

Schilderwerken Huyghe Wesley / Schilderwerken
s

Schilderwerken

Wilt u uw huis een nieuwe, frisse look geven? Reken dan op het vakmanschap van Schilderwerken Huyghe Wesley voor al uw schilderwerken regio Gent en omstreken. Wij nemen niet enkel uw binnenmuren onder handen, maar ook uw gevel, tuinhuis en raam- en deurkozijnen.

Bij Schilderwerken Huyghe Wesley gaan we niet zomaar aan de slag. Wij gaan voor een doordachte verfkeuze waarbij u gratis kleuradvies krijgt. Wij verzorgen de schilderwerken van A tot Z: we berekenen hoeveel liter verf er nodig zal zijn, bestellen de verf voor u bij onze leverancier en laten ze tot slot ook leveren.

Vooraleer wij aan de schilderwerken starten, plakken wij minutieus af zodat alles goed beschermd is. Vervolgens gaan wij aan de slag en zorgen wij ervoor dat uw ruimte tot in het kleinste hoekje perfect geschilderd wordt. Wij begrijpen als geen ander dat de details het geheel maken en uiteindelijk voor 100% klanttevredenheid zullen zorgen.

Lakwerken

Naast reguliere schilderwerken is Schilderwerken Huyghe Wesley ook gespecialiseerd in allerlei lakwerken. Of het nu gaat om MDF-kasten, -tafels, -stoelen of anderen meubels, wij gaan voor de perfecte afwerking en staan u bij met raad en daad bij de ideale keuze voor uw lak of deklaag.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen voor kleine en grote opdrachten een beroep doen op ons, wij geven ons altijd de volle 100%.

Onze stappen

  1. Vrijblijvende offerte
  2. Bespreking van uw project & kleuradvies
  3. Berekening & aankoop verf
  4. Startdatum vastleggen
  5. Voorbereiding schilderwerken
  6. Uitvoering & afwerking

Wij werken met de juiste technieken en raden u - afhankelijk van uw ruimte - de beste verf & materialen aan. Wesley Huyghe

172
Tevreden klanten
123
Verfborstels
1158
Liters verf